Преглед на регионалния печат на 6.03.2013 г.
Преглед на регионалния печат на 6.03.2013 г. / netinfo

„Иван Стойчев – социално слаб?“ – това е водещото заглавие за „Екип 7“ днес. Поискал е да го освободят от съдебна такса, нямал пари да плати – уточнява статията. Искането е отправено към Апелативен съд-София. „Спокойно! Имотите на хората няма да бъдат засегнати.“ – съобщава още на първа страница „Екип 7“. Информацията касае разширяването на пътя Русе – Разград. „Жълтата гостенка се завърна в Лудогорието“ – информира още от първа страница „Екип 7“. 14 са заболели от туберкулоза само през 2012-та, с 10 повече от предходната.

„Лидерът на ДПС Л.Местан в четвъртък в Разград“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“. „Апелативният съд във Варна намали с 1 година присъдата на Румен Христов от  Каменово“ – съобщава още от първа страница „Гледища Днес“. Мъжът стреля по съседа си заради убита котка. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Лознишка искра“, където водещото заглавие е“Отбелязаха три празника в едно“. Става въпрос за Първи март, Деня на самодееца и Националния празник Трети март.

„Председателят на ДПС идва утре“ – водещата тема и за „Лудогорски вестник“. Заедно с екипа си той ще участва в Разширено заседание на Областния съвет на ДПС. „ПМГ празнува с „Ромео и Жулиета“ и спорт“ – информира от първа страница „Лудогорски вестник“. Вратовръзки получиха в навечерието на празника си учители и ученици. „Шаржове на световно известни лица експонираха в галерията“ – заглавие от първа страница на „Лудогорски вестник“. Изложбата ще остане там до 28 март, а на 8 март ще се открие друга, посветена на жените.