Спартак-Плевен загуби драматично от Чавдар-Етрополе
Спартак-Плевен загуби драматично от Чавдар-Етрополе / archiv.DarikNews

Тази събота, срещата между "Спартак"-Плевен и "Чавдар", която се игра на стадиона в Етрополе започна равностойно. В 17-та минута страхотен удар на Иво Иванов от 22 метра затрудни вратаря на домакините, топката попадна в Янислав Иванов, но вместо мрежата, удара му срещна страничния стълб. Това съобщиха от пресцентъра на плевенския клуб.

В 43-та минута феновете на плевенчани ликуваха. Цветомир Петров проби отдясно, подаде към Ивайло Раденцов и той със неспасяем удар откри резултата. През второто полувреме обаче настъпи пълен обрат, като голяма роля за това изигра и главния съдия Калин Людмилов от София. В 73- та минута, съдията подмина явно нарушение на вратаря на домакините в наказателното поле срещу Васил Шопов.

Пет минути по-късно "Чавдар"-Етрополе стигна до равенството след гол на Иван Иванов. Драмата се разигра в даденото от съдията три минутно продължение.

"Спартак"Плевен загуби драматично от "Чавдар"Етрополе
netinfo

Публиката вече напускаше стадиона, но главният съдия така и не свири край на мача въпреки, че и трите минути бяха изтекли, последва отчайващо центриране и Етов с глава донесе победата за домакините.