Враца

Нови директори за ОД на МВР Видин, Монтана и Плевен

22 февруари 2013 14:49 | Автор: Петя Димитрова

Нови директори за ОД на МВР Видин, Монтана и Плевен
© Петя Димитрова  
 • зам. министър Димитър Георгиев
 • Даниел Псалтиров

Тримата директори на Областните дирекции „Полиция" във Видин, Монтана и Плевен са сменени тази седмица. Те сами са поискали да напуснат постовете си - двама от тях по семейни и здравословни причини, а третият излиза в пенсия, съобщи заместник-министърът на вътрешните работи Димитър Георгиев. Той пристигна в Монтана, за да връчи заповедта за преназначаване на настоящия директор Валери Димитров и представи приемника му Даниел Псалтиров.

Валери Димитров отново ще ръководи сектор „Охранителна полиция". На тази позиция комисарят беше преди да оглави Областната дирекция преди четири години.

Даниел Псалтиров е на 31 години. От 2009 година е началник на Районното полицейско управление в Монтана. Преди това е бил разследващ полицай.

Цветан Петков става директор на ОД на МВР във Видин. Служител повече от 16 г. в МВР, в това число и в ОД на МВР Враца. Работил е по линия на борба с организираната престъпност и контратероризма, обясни зам.министър Георгиев.

 

Старши инспектор Петков е роден на 1 юли 1978 год. в гр.Мездра. Завършил е Великотърновския университет - магистър по психология. В системата на МВР постъпва през 1998г. Професионалната му кариера преминава през различни структури на вътрешното ведомство. Работил е в „Криминална полиция" и „Борба с организираната престъпност" в ОДМВР-Враца и ГД"БОП". През годините многократно е награждаван от ръководството на МВР.

 Етикети: Видин, Монтана, Плевен, ОД на МВР, полиция, директор

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#3

... - 27.02.2013 г. 22:24:53

Валери Димитров е изключителна личност.

#2

? - 22.02.2013 г. 22:19:34

Какво има да се коментира в една катастрофа? Коментарът ще е нужен след като разберем, как ще бъде "осъден" неправоспособния водач, който най-вероятно ще се окаже циганин.

#1

bibi - 22.02.2013 г. 17:28:18

Защо никъде не коментирате верижната катастрофа в Търнава с полицейска кола

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още