Дръмсъркъл-терапевт кани русенци на среща
Дръмсъркъл-терапевт кани русенци на среща / Дарик Русе

Институт за съвременно изкуство и терапия "Либера" ще гостува в Русе с организационното съдействие на Център за психологически услуги и развитие "Псикомфорт". С русенци ще се срещне Мартин Иванов - композитор, диригент, дръмсъркъл-терапевт. В рамките на тези 2 часа директорът на Институт "Либера" ще направи:

1. Безплатна интерактивна презентация на книгата си "Алхимия на ритъма", която е и учебник в неговите обучения по ритъмтерапия в рамките на проект "Ритмология". Книгата е подходяща за педагози, психолози, психиатри, логопеди, социални работници, музикотерапевти и всички, които лично или професионално имат интерес към духовни и терапевтични практики, личностно развитие и самоусъвършенстване.

2. Едночасов практически сеанс чрез дръмсъркъл (свирене в барабанен кръг) с платено участие - 10,00 лв., в която участниците ще се докоснат до различни видове ударни инструменти и чрез стимулиране на определени ефекти, представени в първата част, те ще се включат в една позитивно зареждаща ритъм сесия.

Срещата ще се проведе в Зала 2 на хотел "Рига" от 16:00 до 18:00 ч. Осигуряването на участието става чрез Петя Чешмеджиева по GSM 0887923413 и по имейл в страницата Контакти на сайта psycomfort.com