Нов ехограф за Деня на родилната помощ в шуменската болница
Нов ехограф за Деня на родилната помощ в шуменската болница / netinfo

Медицинският екип към родилното отделение на шуменската многопрофилна болница отбеляза днес професионалния си празник Деня на родилната помощ. На тържеството в отделението присъстваха областният управител на Шумен Димитър Александров и депутатът Ралица Тодорова.

За празника родилното отделение е получило и нов ехограф, закупен от МБАЛ-Шумен за 44 000 лв. Новата апаратура ще се използва от отделенията по гинекология и патологична бременност.

Кметът Красимир Костов изпрати поздравител адрес до екипа на отделението. В него той им благодари за умението в трудните кризисни времена да превъзмогнат личните си проблеми и да помагат на хората, да даряват нов живот, носещ надежда, обич и щастие.
„Благодаря ви за неуморния, достоен и благороден труд, за високия професионализъм и компетентност. Благодаря ви, че сте избрали една от най-високо хуманните професии. Желая на вас и на вашите семейства много щастие, сили и истинска вяра за един по-добър живот", се казва още в поздравителния адрес на кмета Костов.