Преглед на регионалния печат на 21.01.2013 г.
Преглед на регионалния печат на 21.01.2013 г. / netinfo

„Претъпкана зала за симфоничен концерт, борба за билети“ – водещото заглавие за „Екип 7“. Разградчани уважиха таланта на Фидоси Керчев и проф. Жени Захариева, но и протестираха срещу опитите да бъде разсипана Филхармонията – разказва статията. „31 години за трима осакатили от бой млад мъж“ – друго заглавие от първа страница на „Екип 7“. Общо 90 000 лв. обезщетение ще трябва да платят на пострадалия Галин Тачев пострадалите. „Съотборник на Фалкао“ се присъедини към „Лудогорец“ информира на спортната 16-та страница „Екип 7“. Роман Безяк и Бургзорг вкараха на вчерашната тренировка – съобщава още статията.

„Две сестри от Острово с условни присъди за пране на пари“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“. 27-годишната Сабрие Ибрахим, която е в инвалидна количка, бе внесена на ръце в сградата на съда – разказва материалът. „Пристигнаха бюлетините за референдума“ – пише на трета страница „Гледища Днес“. Това е станало в петък в Областна администрация. „Айхан Хашимов и Джевдет Азис избрани в ЦС на ДПС от квотата на новия председател“ – информира още на трета страница „Гледища Днес“. 78 делегати от Разградско участваха в националната конференция на ДПС.

„Ахмед Ахмедов: Застрашена бе демокрацията за пореден път“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. Отидохме в столицата за сериозен политически форум, помрачен до известна степен от покушението над лидера ни – коментира председателят на ДПС-Разград. „Наргис от Исперих е „Мис Разград Регион 2013“ – пише още на първа страница „Лудогорски вестник“. 24 хубавици участваха в надпреварата по красота в събота, победителките представят Лудогорието на „Мис Североизток“ в Русе. „Исперихски ученици заснеха филм по народни приказки“ – разказва на стр. 4 „Лудогорски вестник“. Продукцията по приказки за Хитър Петър ще бъде представена по време на гостуване на гимназистите в Кипър – става ясно от статията.