Дарик обявява „Мъж на годината 2012”
Дарик обявява „Мъж на годината 2012” / DarikWeb

На церемония в „Интер Експо Център" в София ще бъде обявено името на „Мъж на годината 2012".

Трима са номинираните за престижното отличие на Дарик радио: професионалният боксьор Кубрат Пулев, механикът-спасител от „Коста Конкордия" Петър Петров и капитанът на националния ни отбор по футбол и Астън Вила Стилиян Петров.

Гласуването в официалния сайт на конкурса продължи един месец. Часове преди церемонията, която съвпада и с 20-ия рожден ден на Дарик, е известно, че Мъж на годината 2012-а спечели допитването с 43,33% от общия вот, заелият второ място има 38,75% от гласовете, а третият - 17,92%.

От първия до последния ден на допитването битката беше ожесточена, премина през серия от обрати и размествания, като имаше моменти, когато разликата във вота беше 1%.

Името на „Мъж на годината" ще обяви изпълнителният директор на Дарик Радосвет Радев. Той ще връчи на победителя уникална сабя, каквато са получавали с гравирани своите имена досегашните отличени.

На церемонията, която Дарик организира за пета поредна година, ще бъдат дадени и традиционните специални награди - Легенда и Мис ТВ чар.

Водещ на церемонията ще бъде Драгомир Симеонов. На сцената ще му партнират водещите на Дарик кафе - Михаил Дюзев и Иво Райчев.