Браво е победителят в зимния турнир по футбол в Павликени
Браво е победителят в зимния турнир по футбол в Павликени / Дарик нюз

Отборът на „Браво" спечели Зимния турнир по футбол в зала в Павликени. На финала победителите разгромиха тима на „МИС- А" с 6:1. Още във 2- ата минута Иван Златков откри резултата. Съотборниците му Владо Анев, Стилян Ванев и Асен Георгиев също се разписаха, два автогола си вкараха

Играчи на „МИС-А". Голмайсторът на турнира Иван Иванов отбеляза единствената гол за своя отбор на финала.

Изключително резултатен бе и мачът за 3- 4 място, в който „Тотитранс", разби с 10:2 учениците от СОУ „Бачо Киро". Най- малкият участник в надпреварата Кристиян Райков от „Тотитранс" отбеляза два гола в срещата.

Кметът на Община Павликени инж. Емануил Маналов награди с купи и премии призьорите. Бизнесменът Илия Димитров осигури първата награда в размер на 250лв. Средствата за финансовите стимули на втория и третия отбори в подреждането, съответно 150 и 100 лв., също бяха дарени от спонсор- верига магазини.

Купата за най- коректен отбор получиха играчите от „Плами". Най-красивият гол на турнира вкара Христо Воронцов.  Илиян Йорданов стана любимец на публиката. Най-перспективен отбор е този на СОУ „Бачо Киро", а учениците от ПГАТ „Цанко Церковски" взеха отличие за отбор с най- много автоголове.