Роджърс за Снайдер: Не мисля, че ще се получи
Роджърс за Снайдер: Не мисля, че ще се получи / Reuters

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че очаква още нови попълнения през зимния трансферен прозорец. „Червените“ успяха да привлекат трансферната си цел номер 1 през зимата – Даниел Стъридж от Члеси, но северноирландецът вярва, че още нови имена ще акостират на „Анфийлд“ до края на месеца.

В последните няколко дни усилено се говори, че Ливърпул има интерес към холандския национал Уесли Снайдер, който е пред трансфер в турския Галатасарай. Интер, чиято собственост е в момента футболиста, прие офертата на турския гранд, но все още сделката не е финализирана.

Миналата седмица Роджърс коментира, че „не се итнересува“ от Снайдер, но днес мениджърът на „червените“ обърна курса, заявявайки че не вярва трансферът да се случи.

„Даниел Стъридж беше нашия приоритет, а сега трябва да видим какви са другите опции. Няма съмнение, че трябва да подсилим групата. Ако успеем да го направим до края на месеца ще бъде чудесно, ако ли пък не, ще трябва да изчакаме до лятото“, коментира Роджърс.

Относно Снайдер, специалистът заяви: „Може да ми кажете 20 имена, но отговорът ще бъде един и същ. Клубът е свързван с много играчи, но не виждам как ще се случи.“