Община Бобов дол пусна поръчка за близо 5 млн. лв., за ремонт на път и водопровод
Община Бобов дол пусна поръчка за близо 5 млн. лв., за ремонт на път и водопровод / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил ,архив

Обществена поръчка с предмет "Рехабилитация и реконструкция на общински път Долистово - Новоселяне - Коркина, в община Бобов дол  и реконструкция на водопроводна мрежа на село Мламолово", обяви община Бобов дол.

Предметът на обществената поръчка ще бъде изпълнен с безвъзмездна финансова помощ,  съгласно сключен между Община Бобов дол и Държавен фонд „Земеделие", по мярка «Основни услуги за населението и икономиката в селските райони» от Програма за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 4 991 323,00 лева.

Основните цели на настоящата обществена поръчка са: подобряване на условията за живот в село Мламолово,  чрез цялостна реконструкция на водопроводната мрежа; подобряване на транспортно експлоатационните качества и носимоспособността на съществуващата пътна настилка и отводняване на пътя Долистово - Новоселяне - Коркина, в община Бобов дол. Ремонтът ще започне от разклона на пътя Невестино- Дупница за Долистово.