Хаджигаев: Догодина да сме по-добри, да няма безработица
Хаджигаев: Догодина да сме по-добри, да няма безработица / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Костадин Хаджигаев
59946
Костадин Хаджигаев
  • Костадин Хаджигаев

Областният управител Костадин Хаджигаев празнува предколедно с репортери от благоевградските медии и с бившите губернатори в Пиринско Веселин Маламов, Борис Маскръчки, Антон Бръчков и Владимир Димитров. Покани бяха връчени на всички предшественици на този пост, но не дойдоха Валери Смиленов, Васил Чобанов и Любим Пранжев.

"Ние всички трябва да се ползваме добрия опит и професионализъм в управлението, независимо от партийната ни принадлежност, водени единствено от желанието за просперитет на Благоевградска област и на хората в този хубав край. Нека догодина бъдем здрави, по-добри, по-заможни, да има повече позитивни новини и в медиите", обърна се Хаджигаев към журналистите.

Костадин Хаджигаев разчупи предколедно питка с късметчета. Сурвакаха го момчета от детска фолклорна група.

"Желая да изпълним повече проекти, с цел подобряване стандарта на живот в Благоевградска област. Да има по-малко безработица. До месеци ще отворим завод за лед енергия в Благоевград. Очаквам и инвестиции от Китай. С представители на бизнеса от побратимената област в необятната страна ще договорим конкретните параметри през месец април", заяви Костадин Хаджигаев, който не пропусна да пожелае успех на ГЕРБ на следващите парламентарни избори.

Хаджигаев дари 3000 лева на 19-годишната Ралица Андреева от Сандански. Тя е състезател по карате и в момента учи в Шотландия.

Чуйте още в звуковия файл