Полицията промени свой бюлетин заради участие в сбиване на кметски син
Полицията промени свой бюлетин заради участие в сбиване на кметски син / снимка: БГНЕС, архив

27-годишен мъж е с прободни рани в болница след бой пред пловдивска дискотека. Денислав Хаджиев е бил намушкан седем пъти с нож около 4 часа през нощта.

Младият мъж е в тежко състояние според лекарите. Намушкан е и в областта на белия дроб. Претърпял е тежка операция.

Сред пострадалите при сбиването са още двама младежи, единият от които Марио, син на кмета на Смолян Николай Мелемов. Информацията потвърди шефът на пловдивската полиция старши комисар Тодор Чонов.

Първоначално в полицейския бюлетин случилото се бе съобщено така: „22-годишният Марио Мелемов и негов приятел нападнали Денислав Хаджиев. Те се нахвърлили с удари върху Денислав, а по-късно извадили нож и го намушкали".

Кметът на Смолян обаче обясни, че синът му е приятел с Денислав и двамата са от една компания. Снощи те излезли на дискотека и Денислав решил да си купи сандвич, когато бил нападнат от група младежи, а Марио опитал да му помогне и така пострадал и той. Според Николай Мелемов синът му е откарал Денислав в болница. Записите от камерите на заведението са изтрити или от тях не се вижда нищо, коментира кметът Мелемов. Синът му Марио също обясни случилото се по този начин. Двамата бяха категорични, че има грешка в написаното от пресцентъра на полицията.

Междувременно от пловдивската полиция коригираха първоначалната информация и според уточнението в момента се издирват извършителите, които са намушкали Денислав. Той е в реанимация и според Марио Мелемов вече е контактен и е дал показания пред полицаите.