Показват лечение с ужилване от пчели
Показват лечение с ужилване от пчели / sxc.hu

Международен здравен форум събира авторитети в областта на диетологията, дерматологията, психологията и личностното и организационно развитие, рейки терапията и йогата. Мотото на събитието е „Здраве, щастие, красота" и то ще се проведе от днес до 2 декември в Дома на науката и техниката в Пловдив. Участниците са над 20 и сред тях са популярни имена като д-р Георги Гайдурков - ученик на Лидия Ковачева, Мадлен Алгафари и Еленко Ангелов. Лектори ще има и специално от Индия и Узбекистан. Д-р Пламен Енчев пък ще покаже тайните на апитерапията - лечение с ужилване от пчели.

Идеята на организаторите от Форум Изложение е да съберат под един покрив различни подходи на алтернативната медицина. Ще има възможност всеки да получи достъпна информация според интересите си за здравословния начин на живот.

На събитието се очаква да присъстват повече от 3000 души. Подробности за форума и лекторите могат да се открият на сайта http://forumizlojenie.com/. Входът за посещение на цялата програма за ден струва 5 лева, а за трите дни - 12 лева.