/ ОД на МВР Видин
Автопаркът на ОД на МВР-Видин е обновен с 33 нови служебни коли
 
Днес директорът на Областната дирекция на МВР във Видин старши комисар Петър Коцин връчи ключовете на 33 нови високопроходими автомобили на служители от областната дирекция и  трите районни управления в структурата на областната дирекция. 

30 автомобила Great Wall Hover и 3 автомобила VW Tiguan, предназначени за опазване на обществения ред в граничната Видинска област, са разпределени така: 18 автомобила за полицейските служители от РУ-Видин; Осем автомобила за униформените от РУ-Белоградчик; Пет автомобила за полицаите от РУ-Кула.

Един автомобил за служителите от отдел „Охранителна полиция“ в областната дирекция; Един автомобил за служителите от група „Миграция“ в областната дирекция.

Новите коли
ОД на МВР Видин


"Безаварийно ползване на новите коли, по-добра мобилност и ефективност в ежедневната работа", пожела старши комисар Петър Коцин на полицаите. Моторните превозни средства са оборудвани с комуникационен терминал ТЕТРА, система за автоматична идентификация на регистрационните номера на моторните превозни средства, таблетно устройство, светлинно-звукова система, конуси с разтегателни бариери.

ОД на МВР-Видин получи 33 от общо 341 нови служебни автомобила, доставени на вътрешното ведомство, в изпълнение на проект по Фонд „Вътрешна сигурност“ на ЕС „Подкрепа за справянето с миграционния натиск по българските външни граници“.