Община Монтана има нов заместник кмет
Община Монтана има нов заместник кмет / Дарик Северозапад
Златко Живков
86120
Златко Живков
Станислав Станоев
  • Златко Живков
  • Станислав Станоев

Назначението на Станислав Станоев за трети заместник кмет на община Монтана бе обявено от кмета Живков днес в присъствието на другите двама негови заместници - Диман Георгиев и Тихомир Антонов.

Кметът Живков изрази надеждите си направения от него избор да бъде успешен за управлението на общината като се има пред вид, че Станоев е с достатъчно опит в местното самоуправление. От 2003 година до 2015 година той е общински съветник на Монтана в групата на партия ГЕРБ.

Станоев е роден 1970 година. Завършил е средно образование в Монтана в Гимназия за преподаване на чужди езици „Петър Богдан". Има висше образование по стопанско управление и мениджмънт на туризма. Връчен му е сертификат за постижение в областта на политиките на Европейския съюз и управлението на структурните фондове от Американски университет на Република България в София.

Община Монтана има нов заместник кмет
netinfo

Новият заместник кмет на община Монтана натрупва професионалния си опит като мениджър на медията „Монт 7 Холдинг"- ООД, управител е на „Ком Сат" ООД, а в последствие и на „АТА" - АД. Заради новата си позиция в местното самоуправление Станоев е приключил участието си в тези частни дружества.