Заседание за похода от Козлодуй до Околчица
Заседание за похода от Козлодуй до Околчица / Областна администрация Враца
Областният управител на Област Враца Момчил Младенов утвърди ръководството на 71-вия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета” Козлодуй-Околчица. Това стана днес по време на работна среща,която се проведе в сградата на Областна администрация-Враца.
В ръководството на похода участват: Евгени Филипов, Сашко Вълков, Димитър Гергачев, Петьо Попов, Тихомир Машов Бойка Лозанска, Нели Ненчовска, Цветелина Велкова и Константин Гмитричов.
За втора поредна годна Евгени Филипов ще бъде ръководител на Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета” Козлодуй-Околчица.
Сашко Вълков ще бъде „комендант бивак“.
Двамата лицензирани водачи Димитър Гергачев и Петьо Попов ще бъдат „водачи на походна колона“.
Тихомир Машов ще отговаря за провеждането на екскурзоводски беседи с участниците в похода.

С длъжността „Комендант походна колона“ ще бъдат ангажирани 3 лица-Бойка Лозанска, Нели Ненчовска и Цветелина Велкова.
Медицинското лице, което ще придружава колоната с походници и ще следи за доброто здраве и физическата пригодност на участниците и при необходимост ще осъществява нужните манипулации ще е Константин Гмитричов.

Ръководството на 71-вия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета” Козлодуй-Околчица взе решение Тихомир Опров да бъде ангажиран с провеждането на състезания по спортно-туристически игри. На 12.04.2017г. областният управител Момчил Младенов ще проведе разширено заседание, в което ще вземе участие ръководството на Похода, кметовете на общините, през които ще преминават участниците и представители на ОД-МВР-Враца, ЦСМП-Враца и РД“ПБЗН“-Враца.