Ясни осминафиналните двойки на зимния турнир по футбол
Ясни осминафиналните двойки на зимния турнир по футбол / Дарик нюз, архив

Истинска шега си направи жребият за елиминациите на зимния турнир по футбол в ДКС „В. Левски”, противопоставяйки още на осминафиналите първите два отбора от група „Д”. „Кантона” и „Едуардс” ще премерят сили отново в понеделник от 20 часа. В групата „Кантона” записа разгромен успех с 5:1 и нанесе единственото поражение на съперника си.
Преди това от 19 ч. се срещат „Афродита флора” и „Килифарево”. Победителите от тези двойки ще премерят сили на четвъртфинал. Също в понеделник, но от 17 и 18 ч. са осминафиналите между „Алпласт” и „Болярско село” и „Япистрой”- „Гегитрейд”. Спечелилите се срещат на четвъртфинал.
Във вторник от 17 ч. играят „Лайтс” срещу „Щастливеца” и от 18 ч. „Лас Вегас” срещу „Алекс ОК”. Поздравилите се с успех ще премерят сили на четвъртфинал.
Последният четвъртфиналист ще бъде определен от мачовете „Риболовен център”- „Ботев- 21” /Златарица/ и „Владислав”- „Севастократор”, които по програма са във вторник съответно от 19 и 20 ч.
Четвъртфиналите са насрочени за 9 февруари, полуфиналите за следващия ден от 18 и 19 часа. На 13 този месец са двубоите за трето- четвърто и порво- второ място. Във фазата на елиминациите срещите ще бъдат ръководени от по двама арбитри.