Първи предизборни вандалщини: Нарязаха гумите на кола за разлепяне на плакати на ВМРО
Първи предизборни вандалщини: Нарязаха гумите на кола за разлепяне на плакати на ВМРО / снимки: ВМРО

Неизвестни за сега вандали са нарязали гумите на автомобил на доброволци на ВМРО. Нападението е извършено в кв. Зона Б във Велико Търново тази нощ. Колата е ползвана за придвижване във Велико Търново и областта за разлепяне на предизборни плакати, като е обозначена с политически материали. Нарязани по непоправим начин са и четирите гуми. Престъплението е дело на политически опоненти и това се доказва от факта, че под унищожените на практика гуми са оставени накъсани плакати на Красимир Каракачанов и водача ни листата за областта доц. Милен Михов.

От предизборния щаб веднага са подали сигнал в полицията, като мястото е посетено от служители на реда. Собственикът на автомобила, който се е занимавал с  разлепянето на предизборни плакати, е дал показания. Той сподели, че само преди ден са били спрени от водач на листа на друга политическа сила, който им направил забележка за мястото, на което лепят, и със заканителен тон им казал „Вие знаете ли кой съм аз".

Не мога да обвиня никого, защото не съм видял, но ме е страх да си помисля какво ни чака. Ако един човек или група хора искат да станат депутати, а нямат  страх от Бога и в навечерието на Великден са готови да извършат престъпление или да поръча такова, значи наистина са загубили всякакви морални скрупули, коментира доц. Милен Михов.

Първи предизборни вандалщини: Нарязаха гумите на кола за разлепяне на плакати на ВМРО
netinfo