Марио Близнаков си тръгна от Етър-24
Марио Близнаков си тръгна от Етър-24 / Дарик нюз

Приключи трансферната сага около Марио Близнаков. След почти месец изчакване капитанът на “Пирин” /Гоце Делчев/ пристигна в четвъртък вечерта във В. Търново и в петък се включи в подготовката на “Етър-24”.

Той обяви, че идва на „Ивайло”, тъй като отбора има цел и иска да влезе с „виолетовите” в „А” група. В събота обаче без да се обади на никого Близнаков си заминал. По- късно вечерта, след контролата със „Спартак- 19” в Плевен” футболистът потърсил старши треньора Велин Кефалов и му обяснил, че в „Пирин” ще има нов спонсор, който обещал да изплати старите задължения.

„Марио Близнаков вече е затворена страница за нас. За мен неговото име е задраскано и той няма да облече виолетовия екип”, коментира Велин Кефалов.

След контролата в Плевен станаха ясни имената на първите двама освободени от дошлите на проби играчи–  Стойчо Недков и Христо Марков. В понеделник за новите ще има още една проверка, този път  срещу „Спарта” в Самоводене.  В сряда с „Видима-Раковски” е последната контролна среща, след която групата за лагера в Сандански трябва да се оформи окончателно.