Локомотив уреди шест контроли, халфът Димитър Димитров напусна
Локомотив уреди шест контроли, халфът Димитър Димитров напусна / Дарик нюз

Халфът Димитър Димитров е пожелал да напусне отбора, съобщи президентът на “Локомотив” /Г. Оряховица/- Бончо Генчев. Играчът сам го е потърсил, за да му съобщи, че се маха. Решението му е продиктувано от желанието да бъде по- продължително време на терена. През есента Димитров в повечето случай влизаше като резерва, а в началото на зимната подготовка лидерът в класирането на Северозападната “В” група привлече още един опорен халф- Николай Петров. В зоната на Димитров може да играе и другото попълнение Тодор Стоев.

“Локомотив” продължава подготовката с двуразови тренировки. От вчера на отбора е осигурена храна. В края на миналата седмица пристигна и очакваният таран от Русия- Виталий Савченко.

Почти напълно е готов и списъкът с контролните срещи. “Железничарите” стартират на 29 януари с гостуване на “Дунав” в Русе. На 2 февруари отборът ще срещне юношите до 19 години на “Литекс” в Ловеч. На 8- ми съперник на горнооряховчани в град Бяла ще бъде водачът в класирането на Североизточната “В” група- “Бенковски”. На 15- ти следващия месец ще има мач с ФК “Кубрат”, като домакинството се уточнява. На 19- ти февруари локомотивци гостуват на “Спартак- Плевен”, а на 22- ри на “Светкавица” /Търговище/. Възможно е да бъде насрочена още една проверка, добави Бончо Генчев.