Етър- 24 пуска билети тип сувенир за мачовете в А група
Етър- 24 пуска билети тип сувенир за мачовете в А група / Етър- 24

„Етър- 24” и Джихат Кямил се разделят по взаимно съгласие, съобщиха от ръководството на великотърновския клуб. Халфът на „виолетовите” сам е пожелал да напусне, защото иска да играе редовно и смята да си търси шанс за изява в друг отбор. По същата причина още след края на миналия сезон си тръгна и друг млад футболист Светослав Караиванов.

Кямил изкара два сезона на „Ивайло” и получава благодарност от шефовете за приноса към спечелването на промоцията за „А” група. „Етър- 24” се отказа от нападателят Арчи Фатаки. Французинът от конгоански произход получи договор в края на миналата седмица, но в крайна сметка треньорския щаб е решил да не го използва през новия сезон. Фатаки не взе участие и в контролата със „Спартак” /Варна/, както и Кямил. Утре отборът гостува на „Черноморец” /Бургас/ за предпоследна контролна среща. Двубоят е от 20 часа на стадиона в квартал „Лазур“.

Междувременно от клуба подготвиха още една приятна изненада за феновете. Собствениците на абонаментни карти ще получат с тях и луксозни билети за мачовете. На фона на пълните трибуни на стадион „Ивайло” са отпечатани емблемите на съперниците и е номерирана дадената среща. Така притежателят на билета ще може да се го запази и като сувенир. „Етър- 24” вече има и своя официална страница във „Фейсбук” – ПФК ЕТЪР 1924 / PFC ETAR 1924 (Official). На нея ще се качва актуална информация от клуба, снимки, видео и т.н.