/ Деян Герговски
Двама мъже са пострадали при катастрофа в горнооряховското село Драганово. Произшествието е станало на 31 октомври, около 17:00 часа.

Мъж пострада при катастрофа между три коли в горнооряховско село

По първоначална информация лек автомобил „Фолксваген"-Голф, управляван от 19-годишен младеж от с. Драганово, се е движел в посока от центъра на селото към гр. Долна Оряховица, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е блъснал последователно в лек автомобил „Фолксваген"-Голф, управляван от 69-годишен мъж от с. Драганово и лек автомобил „Ауди“.

В резултат на инцидента са пострадали водачите на двата автомобила, които веднага са били откарани във великотърновската болница. 69-годишният мъж е настанен за лечение с фрактура на бедрена кост и кръвоизлив в коремната кухина, без опасност за живота.

Млад мъж е с опасност за живота, след като е блъснал крава


По-младият е бил с разкъсно-контузни рани в областта на главата, които са били обработени, след което е освободен за домашно лечение.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Взети са и кръвни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване.