Димитър Йорданов: СДС - Велико Търново влиза в предизборен ритъм
Димитър Йорданов: СДС - Велико Търново влиза в предизборен ритъм / netinfo
До началото на месец февруари областното ръководство на СДС – Велико Търново ще обсъди номинациите на кандидатите за евродепутати и ще ги представи на следващото национално заседание на партията. Това съобщи народният представител Димитър Йорданов, който бе преизбран за областен председател на СДС. Негови заместници станаха Боян Боянов от общинската организация в старата столица, Андрей Захариев от свищовската структура на сините и Йордан Аврамов от СДС – Горна Оряховица. За секретар на Областното ръководство бе избран Николай Николов от Лясковец.
На Националния изпълнителен съвет на СДС ще участват трима души от великотърновското областно ръководство - Димитър Йорданов, който ще участва по право, Андрей Захариев и Пламен Радонов.
Друга цел на СДС – Велико Търново е да запази получените резултати от последните местни избори и да увели броя на общинските съветници по места, каза още Димитър Йорданов. В момента СДС – Велико Търново има места във всички общински съвети, с изкючение на Сухиндол. За това усилията на партията ще бъдат насочени към укрепване на местните структури.