Татяна Дончева ще представи варненската листа на Движение 21
Татяна Дончева ще представи варненската листа на Движение 21 / снимки: Движение 21

Председателят на ПП "Движение 21" Татяна Дончева ще представи варненската листа за общински съветници на 30 септември (сряда) в зала "Пресцентър" на Фестивалния и конгресен център. Събитието започва от 18 часа с пресконференция с представители на медиите. Половин час по-късно започва срещата на Татяна Дончева и кандидатите за общински съветници със симпатизанти.

Татяна Дончева ще представи варненската листа на "Движение 21"
netinfo

Варненският отбор на „Движение 21“ се води от бившия международен футболен рефер Димо Момиров. На втора позиция в листата е директорът на Общинския детски комплекс в града Монка Николова. Областното ръководство на партията представя пред гласоподавателите 24 имена. Сред тях са предимно млади хора от частния бизнес с чисти имена. Във Варна ПП „Движение 21“ ще е под номер 3 в листата за предстоящите избори.

Татяна Дончева ще представи варненската листа на "Движение 21"
netinfo

ПП "Движение 21" влиза в предизборната кампания за местните избори с над 800 кандидати за общински съветници, ще се бори за представители в 82 общини, включително в София, и издига кандидатурите на 22-ма претенденти за кметски пост.