След драма със самолета, Левски тръгна с автобус за Варна
След драма със самолета, Левски тръгна с автобус за Варна / bgfootball.com

Футболният отбор на "Левски" е потеглил с автобус за Варна, след като поради гъста мъгла на летището в морската столица полетът със „сините“ бе върнат в София.

Поради това, че клубното возило бе заминало предварително за Варна, в действие бе вкаран автобусът на юношите, който скоро бе реновиран. Така отборът на "Левски" тръгна снощи с бившия си автобус за мача с "Черно море", който започва в 13 часа на стадион "Тича".

Мачът ще бъде ръководен от международния рефер Станислав Тодоров. Негови помощници ще са Георги Славов и Мартин Димитров. За допълнителни асистент съдии са определени Георги Кабаков и Боян Славков, а четвърти рефер е Тони Пандарски. Съдийски наблюдател е Ичко Лозев.

Мачът е определен като рисков и ще премине при засилено полицейско присъствие, съобщава официалният сайт на варненци. Касата на служебния вход на стадиона ще бъде отворена в 9:00 часа, а останалите час по-късно.

Централният нападател Бубакар Нджие Камби и полузащитникът Иван Маркович попаднаха в групата на „черно море“ за домакинството срещу „Левски“ във 22-ия кръг на А група. В нея място не намериха Валентин Йосков, Кулибали, Илиян Неделчев, Траян Траянов и Мартин Костадинов. Наказани са Стенио и Клок, а Стефан Станчев се възстановява от операция на коляното.

Групата: Китанов, Чанович, Георгиев, Венков, Николов, Стойчев, Паланков, Расим, Вълчанов, Илиев, Маркович, Педро, Райков, Васев, Романов, Петков, Курьор, Бакари