Хелоуин идва с карнавал и Dance battle с Криско
Хелоуин идва с карнавал и Dance battle с Криско / netinfo

Карнавал ще радва варненските малчугани с гримове, маски, лакомства и безплатни професионални снимки в Grand Mall.  Halloween Street Dance Battle ще събере тийн купона с Криско и парти чудовищата DJ Happy и N.A.S.O.  Соловата награда за костюм е 200 лв., в денс битката 500 лв., а колективната денс награда е 1000 лв. В Кино Арена ще започне празничен двудневен маратон на страшни филми.

За пета поредна годината малчуганите и тийнейджърите на Варна ще посрещнат Хелоуин в Grand Mall. Приготовленията за карнавала на 31 октомври започват още в 14 ч., когато отваря ателието на Мимо Шоу и професионалистите от Лорка, които ще превърнат участниците в карнавала в герои от анимации и приказки, във вещици и призраци.

Гримът е безплатен, безплатни са и професионалните снимки, които от 14 до 17 ч. ще запечатват страховитите превъплащения в специално подготвения зловещ фото кът пред Хиполенд. Самият Хелуин Карнавал започва точно в 17 ч. Ще го открият най-малките танцьори от танцова академия „Нина Козина”. Всеки маскиран може да блесне на подиума с креативен костюм. Безплатно лакомства ще има за всички, а най-страхотният костюм ще получи награда - ваучер за пазаруване в Grand Mall на стойност 200 лева.

В 16 ч. започва подготовката на най-малките танцьори за Halloween Street Dance Battle, 18 е стартовият час на битката на тийнейджърите. „Покажи на тези хора как танцуваш!“ – това е паролата за включване в денс шоуто тази година. Криско също ще покаже как го прави, защото идва с последните си мега хитове.  Купона ще дирижират DJ Happy и софийското парти чудовище N.A.S.O.

За участниците няма възрастови ограничения, всички, които имат подготвен танц, са добре дошли. Състезанието ще протече в две категории: Battle 1 vs 1 All Styles и Best Crew Performance. Тричасовата танцова битка ще изправи един срещу друг индидуални и колективни претенденти за големите награди. Соловата награда в денс битката е на стойност 500 лв., а колективната – на стойност 1000 лв.

Още едно вълнуващо тематично преживяване ще имат посетителите на Grand Mall. За Хелоуин феновете на 31 октомври и 1 ноември Кино Арена организира празничен двудневен маратон на страшни филми.

Ще се завъртят лентите: „Хотел Трансилвания 2“, „Как да си дресираш дракон 2“, „Пан“ 3D, „Goosebumps: Страховити истории“ 3D, „Полтъргайст“ 3D,“Лабиринтът: В обгорените земи“, „Лудият Макс“ 3D и „Последният ловец на вещици“. Изборът е между две предложения: „Гледай два или повече различни филма на цена от 5 лв. за филм“ и „Билет + Стандартно меню за 9,99 лв.“