Чернокожи се борят за титлата Мистър Варна
Чернокожи се борят за титлата Мистър Варна / netinfo
В първия по рода си във Варна конкурс за мъжка красота, който ще се проведе в Драматичния театър "Стоян Бъчваров" в събота от 18ч, ще вземат участие 12 мъже от 17 до 28 години, като сред тях има двама нигерийци и един македонец, обяви авторът на шоуто Кирил Аспарухов.

Те ще се надпреварват в три кръга. В първия тур ще дефилират с официални костюми, във втория по бански, а в третия ще демонстрират своята артистичност.

В артистичния кръг претедентите ще рецитират стихове, ще танцуват фолклорни танци, брейк, латино, еротика, а нигерийците Усман и Тиджани ще се опитат да спечелят журито с африкански ритми.

В паузите ще пеят актрисата Надежда Панайотова и Йоана - участничката в Мюзик Айдъл, ще има и ревю с костюми от постановката "Тартюф". "Мистър Варна" ще оценява авторитетно жури, в което ще вземат участие Грациела Бъчварова, проф. Анелия Клисарова, Пенка Живкова и топмоделът Деян Христов.

Освен наградния фонд от 1000 лв. победителите ще спечелят и абонамент за фитнес, спортни екипи и хранителни добавки от Киро Скалата.

Декорът на сцената ще е от постановката на Стоян Радев "Тартюф".