Здраве и работа изтеглиха от баницата известни старозагорци
Здраве и работа изтеглиха от баницата известни старозагорци / Sofia Photo Agency, архив
Здраве и работа изтеглиха от баницата известни старозагорци
48661
Здраве и работа изтеглиха от баницата известни старозагорци
  • Здраве и работа изтеглиха от баницата известни старозагорци

Здравето се оказа късметът, който са изтеглили от Новогодишната баница повечето от известните старозагорци, установи анкета на Дарик.
„От това имаме нужда, за да осъществяваме всичко останало", сподели ректорът на Тракийския университет проф. Иван Станков.

Здраве, гарнирано с късмет, се е паднало и на временно изпълняващия длъжността областен управител Димитър Драчев.

То е орисията и на депутата от ГЕРБ Недялко Недялков, на председателя на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов и на окръжния прокурор Константин Тачев. Здраве, плюс късмет и успехи ще има тази година и общинският лидер на БСП доц. Бойчо Биволарски.

Че ще приключи обучението си и ще продължи напред, е прочела в листчето, което открила в парчето си, директорът на Регионалния исторически музей Светла Димитрова. „Човек в крайна сметка се учи цял живот, така че възприех този късмет нормално", каза тя.

Здраве и професионални успехи е изтеглил председателят на старозагорската лекарска колегия д-р Светослав Стоименов. Късмет е тазгодишният късмет на омбудсмана Павлина Геренова.

Работата тази година се пада на треньора на „Берое" Илиян Илиев и на председателят на Окръжния съд Тоньо Тонев. Професионални успехи пък ще жъне директорът на образователния инспекторат Татяна Димитрова.

Верен на полицейската дискретност директорът на Областна дирекция на МВР комисар Алекси Алексиев запази в тайна какво му е орисала баницата.

Какво си пожелаха за Новата година в личен и професионален план известните старозагорци и какъв е късметът им от баницата, чуйте в прикачения звуков файл.