Вино и любов, грамофонни плочи и ръчно изработени  сувенири на 14 февруари
Вино и любов, грамофонни плочи и ръчно изработени сувенири на 14 февруари / Сдружение за съвременно изкуство и култура - Различният поглед

Сдружение за съвременно изкуство и култура - Различният поглед кани старозагорци на винил парти "Вино и любов - dress КОД ЧЕРВЕНО" на 14 февруари, четвъртък, от 19.30 ч. до 23.30 ч. в Къщата на Архитекта, на ул. Сава Силов 37.

Идеята на организаторите е да подарят една незабравима вечер, но и да провокират гостите към креативност - те трябва да са облечени в червено или поне да имат червен акцент във външния си вид. Всеки присъстващ ще получи уникален сувенир, изработен на провелата са на 2 февруари младежка арт-работилницата по проект Младежки Информационно-Консултантски Център - Различният поглед. Допълнителни изненади са подготвени за тези, които ще гледат ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА същата вечер от 20.00 ч. в кино РАЗЛИЧНИЯТ КОМСОМОЛ, и после ще продължат в Къщата на Архитекта.

Испанската доброволка на Сдружението по проект „Заедно в изкуството", Мария Росадо, също ще се включи в празника, като с бои за стъкло саморъчно надписва чашите на български език. Малко по рано на 14 февруари вечерта, от 18.00 ч. тя ще проведе поредния Испански клуб в Къщата на Архитекта, като е подготвила изненади за участниците в съзвучие с темата на партито.