Рецепти за щастие ще  забъркват в Казанлък
Рецепти за щастие ще забъркват в Казанлък / netinfo

Психологът Еленко Ангелов ще гостува на казанлъчани на 20-ти май. Целта на посещението му е провеждането на тренинг за лично щастие.

По време на организирания еднодневен семинар в града на розите желаещите да участват в него освен вкусни рецепти за щастие и мотивация, ще имат възможност да научат инересни подробности за силата на позитивното мислене, как могат за лична полза да използват Закона на привличането и силата на мисълта, как да превърнат желанията си в реални намерения. Само за един ден в Казанлък участниците в семинара на психолога Еленко Ангелов ще имат възможност и за безплатни тестове на специален уред за измерване на цвета и вълната на човешката аура - ауромер.
Тестовете ще са с продължителност до няколко минути и от тях всеки желаещ ще има възможност да научи за цвета на своята аура - тоест цвета на енергийното поле, което обгръща тялото му. 
.
Роденият в Тетевен психолог Еленко Ангелов има скандална слава. Името му нашумя преди няколко години, с поредица негови публикаци и изказвания, в които той обяви, че живеем в Матрицата, точно както са го описали братя Уашовски в едноименната кино трилогия и че единственият начин да бъдем щастливи, е като се осланяме на древното индийско учение "тхарма".


Той бе психологът, който заяви, че в знака на Windows има скрита свастика, а символ в еднодоларовата банкнота е "предсказал" събитията от 11 септември. Според Еленко Ангелов ние живеем няколко паралелни живота в няколко паралелни измерения и смъртта съвсем не е краят на съществуването ни. По думите му ние сме тук, за да се учим.

Психологът определящ себе си като „Подсказвач", е автор на поредица книги ,в които развива интересните си тези. Негови книги са: „Лека нощ, Нещастие", „Добър ден, Всичко", „Добро утро, Щастие" и други.