Отбор на областна администрация участва в турнир по стрелба
Отбор на областна администрация участва в турнир по стрелба / Областна администрация Стара Загора

Отбор от Областна администрация Стара Загора взе участие в турнира по стрелба, който се организира от ръководството на Втора механизирана бригада на ГУЦ „Люляк" по случай 6 май - Ден на храбростта и на Българска армия.

Надпреварата протече в два етапа - бърза и прецизна стрелба. Включиха се 12 състава от военни формирования в Стара Загора, Ямбол, Хасково и с. Свобода, както и отбор от офицери от запаса. Представянето на тима от Областна администрация бе определено като „достойно" от полк. Недялко Ников, който изрази увереност, че с повече тренировки резултатите несъмнено ще бъдат подобрени в следващите турнири.

Отборните първенци от Военно формирование 24620 - Свобода, получиха грамота за представянето си от полк. Ников и шампионска купа за триумфа си от Ивилина Станева, директор Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" в Областна администрация Стара Загора.

Купи и медали заслужиха и победителите в индивидуалните стрелби при мъжете и жените.

Паралелно със състезанието по стрелба се проведе и турнир по минифутбол между отделните военни формирования, който също е част от програмата за отбелязване на 6 май.