Повече от 40 часа полицията не разполага с информация за изчезналия началник на КАТ-Казанлък Тодор Николов.  Липсва и служебното му оръжие, все още не е открит и личния му автомобил.

Началникът на КАТ-Казанлък Тодор Николов е в неизвестност от 12 декември, когато за последно е видян на мястото на голямата катастрофа на пътя Казанлък-Мъглиж. Продължава издирването му в райони и адреси, за които от полицията имат данни, че могат да бъдат посетени от изчезналия полицай. Разпитани са близките му-неговата сестра, с която живее в Бузовград, колегите и бившата му съпруга.

Днес ще бъдат проверени камерите на входовете и изходите на Казанлък.

Началникът на КАТ-Казанлък е в неизвестност

Директорът на ОД МВР ст. Комисар Георги Хаджиев отново посочи, че към момента няма връзка между изчезването на Николов и задържания служител на казанлъшкото КАТ от вътрешна сигурност, тъй като по думите му, е работено по „документиране на престъпление за унищожаване и повреждане, а не корупционно престъпление или такова по служба“.

До момента от полицията не коментират евентуалните причини за изчезването на Николов, нямало и данни за проблеми в личния му живот и на работното му място. По думите обаче на началника на районното управление в Казанлък Стойчо Крачолов Николов имал здравословни сърдечни проблеми, за които му предстояли по-сериозни прегледи и лечение, но  „нищо, свързано със служебните му задължения“.

БГНЕС


И трите телефона на Николов все още са изключени.

Сигнал за изчезването на шефа на КАТ-Казанлък подала сестра му Мирослава, тъй като Николов оставил входната врата на къщата отворена и ключовете на вратата, което я накарало да се притесни и сигнализира в полицията.