„Нелсен чистота” продължава работа
„Нелсен чистота” продължава работа / DarikNews.bg, архив

Фирмата-концесионер по почистването в Стара Загора - „Нелсен чистота" продължава своята работа. Това обяви пред Дарик управителят на дружеството Стоян Димитров.

Както е известно, на извънредна сесия на Общинския съвет в Стара Загора вчера бе взето решение договорът с фирмата да бъде прекратен заради неизпълнение на сключения миналата година анекс към договора с община Стара Загора.

Предложението за разваляне на договора с фирмата-концесионер по почистването беше подкрепено с гласовете на 40 заседатели, един се въздържа от мнение.

„Все още не съм получил документите от заседанието на Общинския съвет. Онова, което знам е от информацията в медиите. Към този момент ние продължаваме нашата работа, почистваме, мием. И така ще бъде до 7 юни, защото това е датата, посочена от Общинския съвет като крайна за прекратяване на договора.

Дали ще обжалваме решението в съда ще решат собственика и управителя на фирмата в София. Това обаче ще стане когато получим официално документите от общината", обясни пред Дарик Стоян Димитров.