подаръци
подаръци / netinfo
173 подаръка, 173 блестящи детски мечти! Това е равносметката от Акция „Дядо Коледа 2017”.

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 4 декември и приключи на 18 декември. Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил две елхи в град Казанлък и една в село Дунавци. На всяка една от вълшебните елхи имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, хората се запознаха с историята на детето и неговото семейство и подготвиха подарък, съобразен с възрастта на детето и неговите интереси.

През предстоящата седмица, екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижат всички събрани коледни подаръци да бъдат поднесени на децата.
Колело, детски играчки, образователни материали и още много други чудесии се криеха в шарените коледни пакети, които потеглиха към децата.

„Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства. Благодаря, че ни помогнахте да случим техните желания и да им покажем, че на Коледа стават чудеса! Благодаря, за това че успяхме да накараме да се усмихнат толкова много деца, за които света не е толкова добро място. Благодарим на всички ЧОВЕЦИ и ХОРА, които повярваха и прегърнаха нашата кауза!”, споделят организаторите от „Бъдеще за децата”.