Трето равенство за ФК „Ботев” – Болярово  с ФК „Межда”
Трето равенство за ФК „Ботев” – Болярово с ФК „Межда” / община Болярово

В предпоследната си среща за първенството и последна домакинска на стадион „Граничар” – село Мамарчево, футболистите на „Ботев” – Болярово продължиха традицията да са без загуба в този полусезон.

Срещата бе много оспорвана и резултатът остана 0:0 почти до последните минути. И дватаотбора показваха добра игра, но късметът не бе на ничия страна, за да отбележат попадение. Няколкото атаки на водещите голмайстори, не доведоха до попадение. Не достигна може би късмет на Григор Петров, Георги Христов, Даниел Димитров и Даниел Чолаков, въпреки сериозните им усилията и опити, да отбележат гол.

Трябва да се отбележи и заслугата на вратаря на боляровци и отличната му и навременна намеса през цялото време. Въпреки това, пет минути преди края на срещата, гостите поведоха, с което почти се решаваше крайният резултат.

За пореден път, Георги Христов реши да промени това и отбеляза изненадващо попадение, след самостоятелен пробив, буквално в последната минута на срещата, с което направи крайният резултат 1:1.

На 24 май предстои последната среща на боляровци, в която ще са гости на ФК „Тракиец” – Кукорево. Вероятността да останат без загуба в полусезона е голяма, но четирите точки от предходния сезон ще ги оставят в отборите след пето място в класирането.