Среща с поетесата Милена Йорданова
Среща с поетесата Милена Йорданова / netinfo

Съветът на директорите на Община „Тунджа” стана инициатор на представяне на стихосбирките „Музика” и „Огнено сърце” на Милена Йорданова - учителка в ЦДГ „Звездица” в село Скалица.

Срещата събра много колеги и приятели на авторката. Общинската администрация беше представена от Станчо Ставрев – заместник-кмет на община „Тунджа” и Димитър Димитров - началник отдел в общината. Гости бяха Радко Стоянов и Генка Богданова от Дружеството на независимите писатели в град Ямбол и Николай Дялков от Тополовград.

Янка Лилова, председател на Съвета на директорите, поздрави присъстващите и откри представянето. Актрисата Даниела Райчевска рецитира подбрани стихове. За творчеството на Милена Йорданова добри думи казаха Станчо Ставрев, Радко Стоянов, Генка Богданова, Николай Дялков. Стела Николова – директор на детската градина в Скалица разказа за човека Милена – за нейната топлота, сърдечност, милосърдие.

Авторката поздрави присъстващите с едно от емблематичните си стихотворения „Това съм АЗ”.

 

Срещата завърши с много цветя, автографи, снимки и обещанието, че третата, още безименна стихосбирка, ще бъде отново представена в този формат.