Общински празник „Детски смях”
Общински празник „Детски смях” / Общински пресцентър Тунджа

Народно читалище „Прогрес 1936”, с. Дражево, община „Тунджа”, посрещна децата от детските градини на общината за Общинския празник „Детски смях” по повод 1 юни – Деня на детето.

Клоунът Барококо и малките палавници сътвориха с много жизнерадост и усмивки незабравимо и пъстро веселие. Заедно с децата бяха Нели Славова, председател на Общинския съвет „Тунджа” и Пенчо Пенев, заместник-кмет на община „Тунджа”, съобщават от общинския пресцентър.

Доскоро директор на детска градина, Славова сподели радостта си от срещата с децата и им пожела прекрасно и щастливо детство.

Заместник-кметът ги поздрави лично от свое име и им предаде посланието на кмета на община „Тунджа”, Георги Георгиев: „Детството на всички деца в община „Тунджа” да бъде едно приказно, незабравимо и щастливо приключение, изпълнено с безкрайни игри, с много приятели, с веселие и безгрижен смях”.

В програмата на празника участваха децата от детските градини в Генерал Инзово, Скалица, Веселиново, Роза, Победа и Чарган.

В края на празника децата от всяка детска градина получиха по букет от цветни балони и лакомства, осигурени от община „Тунджа”.