Младо момиче загина при силен удар в стълб
Младо момиче загина при силен удар в стълб / сн. Дарик - Сливен

Млада жена почина на място при катастрофа около 13 часа днес в Сливен на Банско шосе в близост да сградата на ДАП. Загиналата е на около 20 години видима възраст, казаха от оперативната група, посетила произшествието заедно с линейката и гражданска защита. След изясняването на самоличността е станало ясно, че жертвата е 15 годишно момиче.

Младо момиче загина при силен удар в стълб
netinfo

Засега не е ясно как точно е станала катастрофата на мокрото шосе. Репортер на Дарик видя силно смачкан червен Форд, ударен странично в електрическия стълб. Вероятно колата се е завъртяла.

В колата освен загиналата имало трима млади мъже, единият от които бе във видимо добро състояние в Центъра за спешна медицинска помощ. Има още двама пострадали, единият е с опасност за живота. Единият има счупване на лявата подбедреница - отворена фрактура, другият му крак също е травмиран, ще му бъде направена ехография на корема, каза д-р Михаил Жечков. Вторият пострадал има тежка травма на гърдите има подкожен емфизем и най-вероятно има вътрешен кръвоизлив и няма дишане вляво и най-вероятно травма на плеврата от супено ребро.

Според полицаи е шофирал един от сериозно пострадалите. Подробности ще бъдат съобщени по-късно.