Започва прокапавания по водния цикъл по ул. Васил Друмев
Започва прокапавания по водния цикъл по ул. Васил Друмев / netinfo

Строителни дейности започват по ул. "Васил Друмев" в Шумен, след като местната администрация издаде ново разрешително за прокопавания по проекта за водния цикъл. Дейности ще има по западно улично платно - от бул. "Симеон Велики" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий" - те трябва да завършат до 29 юли.

Прокопаванията ще продължат по ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в отсечката от ул. "Васил Друмев" до ул. " Нанчо Попович". Строителните дейности ще започнат на 29 юли и трябва да приключат до 12 август.

След това ще започнат прокопавания по ул. "Нанчо Попович" в отсечката от ул. "Св. Св. Кирил и Методий" до ул. " Софроний Врачански". В тази част строителството ще започне от 12 август - до 20 август.

В периода на строителството по ул. „Васил Друмев" изцяло ще бъде затворено за движение западното платно. По източното платно на отсечката от бул. „Симеон Велики" до ул. „Кирил и Методий" движението на МПС ще бъде двупосочно. За времето на строителството движението в отсечките от ул. „Кирил и Методий" и ул. „Нанчо Попович" ще бъде спряно, ще се ползват обходни маршрути.

От Община Шумен и Пътна полиция напомнят на пешеходци и водачи на МПС да се движат с повишено внимание в посочените участъци, да спазват указателните знаци, да не ги преместват или унищожават.