Фенклубът на ЦСКА-Шумен с декларация в подкрепа на нападателят на фелдшер Денев
Фенклубът на ЦСКА-Шумен с декларация в подкрепа на нападателят на фелдшер Денев / netinfo

Декларация в подкрепа на Калин Николов, нападателят на фелдшер Денчо Денев изпратиха до медиите от фенклуба на ЦСКА в Шумен. В нея привържениците на червения отбор твърдят, че върху съдебните органи по делото на Николов се оказва натиск.

„Калин призна вината си, за разлика от медицинските лица, които за сетен път не взеха присърце Хипократовата клетва и оставиха жена с инсулт да чака", пише в декларацията в подкрепа на Николов. В нея се припомня за разпространената на 3-ти ноември информация от полицията, че с Николов е сключено споразумение за условна присъда, която след това беше опровергана от прокуратурата.

„Въз основа на тези факти се налага да изкажем нашата позиция по случая и да помолим, съдебните органи да бъдат оставени да вземат безпристрастно решение по случая на Калин Николов. Той е възпитано и добро момче, което в изблик на ярост е взело грешно решение, а не е престъпник. Нека тази постъпка не бъде причина за съсипването на един млад живот", пише още в разпространената декларация в подкрепа на Николов.

Припомням, че делото срещу Калин Николов започна в Районен съд, като се очаква присъдата да бъде произнесена на 5 декември