Двама братя загинаха в катастрофа, други двама са ранени тежко
Двама братя загинаха в катастрофа, други двама са ранени тежко / DarikNews

Две момчета загинаха при тежък пътен инцидент в село Малко Враново, общ. Сливо поле, Русенско. Катастрофата е станала снощи в 20:25 часа минути, съобщи за Дарик директорът на Областната дирекция на МВР Русе комиар Светослав Първанов. Загиналите са братя на 20 и 22 години.

Тежко пострадали са други две момчета на 17 и 18 години, които са с множество травми и са настанени в русенската болница. И четирите момчета са от селото.

Младежите са се возели в лек автомобил „Опел Калибра”, който е излязъл от пътя и се забил в метален електрически стълб. По първоначална информация колата е управлявана от едно от починалите момчета. На оцелелите е взета кръвна проба, която е показала, че не са употребили алкохол. По случая се води разследване.

Когато екипът на ЦСМП към МБАЛ Русе е пристигнал на мястото група недоволни граждани са отправяли заплахи към медицинските лица и удрят реанимобила като счупват едното му странично огледало. По повод инцидента е започнала проверка с оглед данните за проявено хулиганско поведение.