Обявиха фотоконкурс за Деня на Разград
Обявиха фотоконкурс за Деня на Разград / Радка Минчева, архив

Фотоконкурс за ученици на тема „Разград – уловени мигове“ обяви Центърът за ученическо, техническо и научно творчество-Разград. Инициативата е посветена на Деня на Разград 28 януари.

Регламентът предвижда възможност за участие с неограничен брой снимки на ученици от 1 до 12 клас. Творбите им ще бъдат класирани в три възрастови групи: 1-4 клас, 5-8 клас, 9-12 клас. Конкурсите творби трябва да са по темата, да имат заглавие, да са във формат А4 на хартиен носител, да са авторски, да не са участвали в друг конкурс и да не са публикувани в интернет, допускат се допълнителни обработки на яркост и контраст, не се допускат фотоколажи и снимки, съдържащи надписи и дати.

Крайният срок за приемане снимките е 14 януари, приемането става в ЦУТНТ на ул. „Трапезица“1, за справки: тел. 084662716, 0898787272,  е-mail: cutnt_rz@mail.bg.

 

Всяка творба да е придружена от информация за: трите имена на участника; клас и възраст, училище и ръководител; точен адрес и телефон. Класираните от компетентно жури ще бъдат уведомени лично за резултатите от конкурса, а най-добрите творби ще бъдат подредени в изложба, посветена на Деня на Разград, която ще бъде открита в административната сграда на община Разград.