nagradi
nagradi / dariknews.bg
На традиционна тържествена церемония, на 14 декември в пресклуба на БТА в Плевен бяха връчени годишните награди на Дружеството на Съюза на българските журналисти/СБЖ/ в Плевен.

Специални гости на събитието бяха председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев, зам.-кметът на Община Плевен Стефан Милев и зам.-областният управител Красимир Желязков.

Председателят на Дружеството на журналистите в Плевен Иван Илиев благодари на представителите на институциите, които уважиха церемонията. Иван Илиев отправи благодарност към Община Плевен, Общински съвет-Плевен и Областна администрация за добрата съвместна работа.
Той отбеляза значението на дейността на техните пиари, които са съдействали за това, съвместната работа да бъде успешна, коректна, динамична и точна. Той пожела на всички журналисти и техните близки спорна и успешна 2018 година.

nagradi
dariknews.bg

Наградата в категория „Пиар на годината“ бе присъдена на Ирен Томова - пиар на Общински съвет-Плевен. Призът й беше връчен от зам.-кмета Стефан Милев.

nagradi
dariknews.bg

Годишната награда за журналистика „Северно ехо“ получи Диана Пешакова от Общински медиен център – Плевен, която беше наградена от председателя на Общинския съвет Мартин Митев.

nagradi
dariknews.bg

Почетният знак на Съюза на българските журналисти „Златно перо“ за дългогодишна журналистическа дейност и във връзка с неговата 75-годишнина беше връчен Лало Златков от зам.-областния управител д-р Красимир Трифонов.

nagradi
dariknews.bg
 

Награди по случай навършени юбилеи през 2017 г. получиха още Величка Божикова, Димитър Стойков и Диана Пешакова.

nagradi
dariknews.bg

nagradi
dariknews.bg

nagradi
dariknews.bg

Музикални изпълнения по време на тържествената церемония поднесе възпитаникът на НУИ"Панайот Пипков" от класа по пиано на Десислава Вълчанова, Огнян Янчев.

nagradi
dariknews.bg

nagradi
dariknews.bg

1
dariknews.bg