Представители на 9 държави се събират по Повече дървета? Да, моля
Представители на 9 държави се събират по Повече дървета? Да, моля / ivan.vazov

От 18 до 22 ноември 2013 г., СОУ„Иван Вазов" - Плевен ще е домакин на международна група от педагози и ученици по проекта „Повече дървета? Да, моля!". Това е поредната, пета мобилност, на участниците в проекта.

Във визитата ще гостуват 36 чуждестранни представители от Полша, Румъния, Естония, Испания, Чехия, Хърватия, Турция, Португалия.

Представители на 9 държави се събират по "Повече дървета Да моля"
netinfo

Десет от гостите на плевенското училище са ученици от гр. Меджидия, Румъния. Те ще гостуват в домовете на вазовските малки ученици от 3 и 4 клас. Изключително важен аргумент за участие в подобни проекти е възможността, ученици и учители да практикуват английски език в реални ситуации, което обогатява личния им опит.

Домакините от най-голямото плевенско училище ще представят българската образователна система и част от обичаите, свързани с коледни и новогодишни празници. По особено атрактивен начин гостите ще усетят присъствието на дървото на тези празници. Учениците от начален етап ще запленят чуждестранната група с песни и танци. подготвени и изпълнени от самите тях.