Предлагат общински пътища да станат държавни заради транспортен коридор
Предлагат общински пътища да станат държавни заради транспортен коридор / dariknews

Предлагат общински пътища да станат държавни заради транспортен коридор
netinfo

Крайречни хора от колко села събра деветият Чернялски събор и как
Финли се появи на финала му

Къде се веселиха заедно Рапунцел, Пипи, принцеса Елза, баба Яга,
гарванът със сиренцето и други приказни герои

Може ли бивш наркозависим да печели от търговия с метадон и
„лекувайки се" да стане и шофьор

Защо в ЦДГ „Чучулига" трето лято басейнът в двора е сух, но пък при
всеки дъжд имат локви като езера

Кой проблемен път в района предлагат да стане от общинска
публична държавна собственост

Кога ще се проведе маратон, полумаратон и 3-километров
крос и в Плевен, и кой го организира

Предлагат общински пътища да станат държавни заради транспортен коридор
netinfo

Разбиха схема за източване на метадонови програми. Семейство от Плевен използвало програмата, за да получава безплатно заместителя на дрогата, който след това е пласиран на черно на наркозависими

Днес шефът на ДФ „Земеделие" дава начало на ремонта на пътя Гиген - Гулянци

Предлагат общински пътища в Плевен да станат държавни заради републикански транспортен коридор

Възпитаник на Математическа гимназия - Плевен, с бронзов медал от Международната олимпиада по химия в Ханой

Плевен с договор за спечелен проект по програма „Деца в риск". Кметът проф. д-р Димитър Стойков и представители на още 8 общини получиха договорите си вчера на церемония в Министерството на образованието и науката

Румен Петков: АБВ ще участва самостоятелно в парламентарните избори. Над 450 души от Плевенско са подали молби за членство в новата партия

Голямо количество дрога е открито при акция на прокуратурата и полицията в Плевен.

Спортно ориентиране: Плевенчанката Лиляна Маринова със сребърен медал от купа България

Предлагат общински пътища да станат държавни заради транспортен коридор
netinfo

Възстановяване на певческия конкурс "Гена Димитрова" през месец май догодина е една от целите за новия творчески сезон, които си поставя новият директор на Плевенска филхармония Любомир Дяковски. Какво още залага в концепцията си за управление почетният гражданин на Плевен, четете в новия брой на регионалния вестник „Зетра".

Митническото бюро в Троян започна работа.

Обсъждат проблеми с обща сграда, ползвана от училище и университет в Плевен.
84-годишна жена от Тетевен е измамена по телефона с 6 700 евро и 900 лева.

Закриват специализираната ТЕЛК по психични заболявания в Ловеч.

Назначават комисия за цялостна проверка на детските градини. Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов е събрал най-много номинации в проекто-листата за народни представители на 11-и Ловешки многомандатен избирателен район в Ловеч.

Готови са шестте центъра за настаняване от семеен тип в Плевен, в които трябва да бъдат настанени деца и млади хора, изведени от специализирани институции.
„Левски! Дяконе! Апостоле!" огласи Балкана за 20-та година. Разказ за преживяванията на трети лъч от националния поход „По стъпките на Левски" Плевен-Карлово ще намерите на стр. 6 в „Зетра".

Предлагат общински пътища да станат държавни заради транспортен коридор
netinfo

„Пострадала от катастрофа чака справеливост в Страсбург" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Жената е пуснала жалба до Международния съд след 18-годишна сага у нас, уточнява вестникът.

За ремонта на центъра в Плевен и фалита, до който той докара собствениците на близки заведения, можете да прочетете на стр. 3.
„Тече усилена работа по структурирането на АБВ в региона, очаквам добър резултат", заявява на следващата страница областният координатор на партията Цветан Антов. На същото място четете за първите корейци, вече пристигнали в Телиш и как те започнаха да преустройват ракетното поделение.

Кога отваря врати покритият басейн в Плевен и кое е първото събитие, с което ще заработи Летният театър в „Кайлъка" можете да научите на страницата за бизнес.

В Плевенско досега е произнесена само една присъда за домашно насилие, става ясно от материал на стр. 6.

„Ще се боря с всички средства за връщането на откритата оперна сцена на Филхармонията", заявява новият й директор тенорът Любомир Дяковски на стр. „Артседмица". Пак там можем да прочетем, че еротичната литература е номер 1 в списъка на плевенчани за лятната отпуска.

„Земеделците са по-голям проблем за ловците от бракониерите и хищниците", казва в обширно интервю за изданието председателят на Ловно-рибарското дружество тук Валентин Георгиев.

Къде и как са почивали плевенските театрали в средата на миналия век можете да прочетете на стр.9 в материал, озаглавен „Царе" и сценични работници летували заедно в тесни талашитени бараки".

Както винаги изданието предлага разнообразна спортна информация на стр. 15, а на последната 16-та можете да прочетете за лятната ваканция на местните политици.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.

Следващият брой на „BG Север"ще излезе на 5 септември.