Няма критични ситуации по пътищата в Плевенско
Няма критични ситуации по пътищата в Плевенско / netinfo

Няма постъпили сигнали до момента в КАТ Плевен за възникнали критични ситуации или за заледени участъци от пътя в региона. За повече толерантност и търпение апелират към водачите на автомобили от плевенската полиция.

По време на Новогодишните празници възникват опасности за тежки пътни злополуки поради значително увеличената интензивност на движението, хлъзгави пътни настилки, намалена видимост от мъгла, неосветени улици в населените места, намалена светла част от денонощието,склонност към компромиси и управление в нетрезво състояние. От полицията напомнят на шофьорите при тръгване на път да проверят техническата изправност на автомобилите, да съобразяват скоростта на движение с пътните условия и с бързо изменящата се зимна обстановка. При интензивното градско движение в Плевен се образуват колони, затова запазете спокойствиеи бъдете предпазливи.

Служителите от КАТ Плевен препоръчват водачите на автомобили да шофират внимателно, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания.