Любимите гости си имат своя любим хотел - Diplomat Plaza Hotel & Resort
Любимите гости си имат своя любим хотел - Diplomat Plaza Hotel & Resort / dariknews.archive

7595 потребители избраха Diplomat Plaza Hotel & Resort за своя любима марка в категорията „Туристически хотели и комплекси" на потребителската класация „Любима марка" - 2014 г.
С над 1800 гласа преднина Diplomat Plaza Hotel & Resort зае престижното първо място, изпреварвайки другите участници в своята категория.

„Значителната преднина, която имаме в нашата категория, ни прави горди и удовлетворени за това, че сме успели да направим Diplomat Plaza - любимият хотел на нашите любими гости. Наред с това този приз ни задължава да продължаваме да надграждаме нивото и качеството на услугата.
Изследвайки тенденциите в най-бързо развиващият сектор а именно туризма, привличайки експерти в бранша и повишавайки квалификацията на състава ни, ние устойчиво поддържаме курса към изпълнението на нашето верую „Специални моменти за специални хора." - сподели Ангел Станев, собственик на Diplomat Plaza Hotel & Resort в град Луковит.

Той добави, че тази награда е особено ценна, тъй като класацията не се базира на преценка на експертно жури, а на личното предпочитание на потребителите, при което водеща роля играят доверието и специалното отношение към марката.

През годините Diplomat Plaza Hotel & Resort е носител и на редица други призове, сред които:
- Първият концептуален хотел на България за 2006 г.
- Най-добра инвестиция в туризма за 2006 г. в регион Централна Стара планина.
- Туристически обект № 1 за 2007 г. в регион Централна Стара планина.
- Национална награда за отлична дестинация "EDEN 2010".
- Първа награда от конкурса „Български Уеб награди 2012" в категория туризъм, хотелиерство и ресторантьорство.
- Уелнес хотел на България за 2012 г.

Отличието в категория „Туристически хотели и комплекси" в тазгодишната класация „Любими марки" е поредното доказателство за високата удовлетвореност на гостите на Diplomat Plaza Hotel & Resort.
Това също е доказателство, че посоката към развитието на уелнес течението в туризма има сериозен потенциал и за екипа на Diplomat Plaza е възможно да го изпълни, защото хотелът се намира в една прекрасна зона, подходяща именно за уелнес туризъм - една предпоставка гостите на хотела да се чувстват комфортно по неусетна за тях причина.

Спокойно можем да наречем Луковит - Карлуково, „Уелнес дестинацията на България". През 2010 по програма на МИЕТ финансирана от ЕК, бе проведена оценка на потенциала на природните забележителности в България и тогава регионът Луковит-Карлуково бе определен като една от дванайсетте райски дестинации на Европа.

Скъпи приятели! Благодарим за доверието, лоялността и специалното отношение! Този приз е общ, защото Вашето признание е нашият успех! Благодарим за подкрепата! /Екипът на Diplomat Plaza Hotel & Resort/.