Как президентът на Боксов клуб Мизия- 80 защитава хората си
Как президентът на Боксов клуб Мизия- 80 защитава хората си / archive.dariknews

Как президентът на Боксов клуб "Мизия" 80 защитава хората си
netinfo

Какво изтощи съветниците в сутрешните часове на редовната им
сесия и скъси обедната им почивка

С какви аргументи защитава клуба, на който е президент, боксьорът Александър Владимиров

За пореден мераклия, каращ колата си без книжка, преди да е
изтекло едногодишното му наказание

Кой покани областния управител да се включи в похода По
стъпките на Левски това лято

Кога ще влезе в Пленарна зала новият закон за кооперациите, кои
проблеми в земеделието ще реши и кои - не

Изборът на читателите за лице на февруари, представено във
фотосесия и с интервю

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Как президентът на Боксов клуб "Мизия" 80 защитава хората си
netinfo
Темите в новия брой /петък/ на ежедневника „Посоки"

Общинска фирма отчете над 600 000 лева загуба. Шест от осемте общински дружества декларираха печалби, макар и минимални, за изминалата финансова година. Отчетите бяха представени пред местния парламент

Кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков на заседание в Страсбург

Парламентарната комисия по вероизповедания и етика с изнесено заседание в Плевен на 4 и 5 април

В областта 2299 са подадените заявления за допускане до матури. Биологията се оказва най-желаният изпит сред зрелостниците

Николина Чакърдъкова гостува на репетиция на Северняшкия ансамбъл

Историческият музей в Плевен с нов директор - Владимир Найденов

Бебета и майки слушаха класика в...библиотеката. Най-малкият участник в инициативата на Регионалната библиотека в Плевен бе 3-месечна госпожица

Как се приготвя домашно сирене и кашкавал, показаха в село Победа

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Как президентът на Боксов клуб "Мизия" 80 защитава хората си
netinfo

Бившият кмет на Долна Митрополия Александър Печеняков получи на първа инстанция 4-месечна условна присъда и 1000 лева глоба заради „непредпазлива безстопанственост" при изграждане на защитна стена край село Биволаре. Ексградоначалникът твърди, че няма вина и ще обжалва.

Великотърновският Апелативен съд отложи делото срещу полицая Иво Маринов, който на 15 септември 2012 г. застреля 25-годишната Ивелина Славчева. По настояване на адвоката на подсъдимия, съдът е допуснал нова съдебно-психиатрична експертиза.

Петорна медицинска експертиза е назначена по разследването за пране на пари срещу ромската фамилия Маринови от Долни Дъбник.

„На политическата и на икономическата карта на България не виждам Ловеч така, както искам да го видя", казва лидерът на „България без цензура" Николай Бареков, цитиран от „Зетра". Той откри офис на партията си в града.
Плевенските политици се разбраха за разпределението на ръководните места в Районната избирателна комисия.

Два стадиона и четири спортни площадки строят в Гулянци с европари.
10 души без трудови договори са установени в Ловешко от началото на годината при проверки на Инспекцията по труда.

Кметът Минчо Казанджиев се срещна с посланика на Република Полша у нас Лешек Хенсел

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Как президентът на Боксов клуб "Мизия" 80 защитава хората си
netinfo

Анонс на в. „BG Север", бр. 12/2014 г.

„Съдия не изпълнява решения на висшестоящите инстанции", е водещо заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Магистратът от Кнежа се поставя над законодателството и ВКС.

На стр. 3 от изданието можете да прочетете за новата фаза, в която е навлязла войната между топлинните счетоводители.

„АБВ е стратегически проект, а не еднодневка", е заявявил Румен Петков на срещата си с жителите на град Койнаре - материал на стр. 4.

„Плащаме данък сгради в пощите, там ще се приемат и фишове от тотото" е водещото заглавие на страницата за бизнес. Става въпрос е за новите дейности на пощите в борбата за финансово оздравяване.

На стр. 6 можете да прочете материала със заглавие: „Учениците със СОП носят три пъти повече пари в училищния бюджет". Подзаглавието пояснява, че именно затова предстои битка между школските директори за различните деца. Любопитна информация предоставя, както винаги, „Артстраницата" на вестника.

„Лекарите имат странно чувство за хумор, защото гледат по-философски на живота", заявява в специално интервю пред седмичника д-р Петко Стефановски, шеф на спешното отделение в Плевен. Той е известен с чувството си за хумор и е роден на Деня на хумора и шегата 1 април.

Стр. 9 е посветена на Иван Иванов - Манги - самоукия танцьор, направил от децата истински българчета. Той е създателят и дългогодишен ръководител на танцова група, прераснала в ансамбъл „Нашенчета".

От спортната страница ще научите за всички значими спортни събития с плевенски адрес, а на 16 стр. четете как „Художници свирят рок под земята в компанията на съмишленици".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.