Дипломатични предложения от Дипломат Корпорейшън
Дипломатични предложения от Дипломат Корпорейшън / archiv.DarikNews

Анна Пенчева - търговски мениджър на „Дипломат Корпорейшън" представи пред Дарик „Малките готварски печки Diplomat" -
стилни, практични и вдъхновяващи за кулинарни предизвикателства!

Готварската печка е важна част от процеса на приготвяне на ястията, който трябва да е бърз и качествен. Малките готварски печки Diplomat са да едно много добро решение, при избор на печка за дома.

Малки и компактни, те не заемат излишно място, а същевременно имат достатъчно голяма фурна, в която може да се постави и голяма тава. Тази фурна е цели 38 литра.
Многофункционални са. Може да се приготвят едновременно две ястия - във фурната и на котлона. Това не е за подценяване, защото така модерните домакини, които са и работещи жени, могат за кратко време да приготвят няколко ястия.

Малките готварски печки Diplomat са лесни за ползване и е приятно да се работи на тях. Пуш-бутоните са много удобни, а вратата на фурната е с няколко степени на отваряне.

Дипломатични предложения от Дипломат Корпорейшън
netinfo

Не е за подценяване и фактът, че са икономични - енергиен клас А. Чудесен начин за пестене на енергия и опазване на околната среда.
Стилни и с модерен дизейн - истинско бижу, малките готварски печки могат да се впишат и в най- изискания интериор. По нищо не отстъпват на големите готварски печки.

Малките готварски печки Diplomat се предлагат в няколко варианта: Бяла и черна с керамичен плот, огледален панел и PUSH/PULL бутони.
Бяла и черна с два електрически котлона, огледален панел и PUSH/PULL бутони. Бяла емайлирана и черна емайлирана с два електрически котлона или комбинирани на ток и газ. Всички модели са с 3 години гаранция.

С марката Diplomat се предлагат и фурни и котлони за вграждане. Фантастични са! Там са, а все едно ги няма. С дизайн, придаващ стил и класа на всяка кухня.
Фурните са със скрити нагреватели, дигитален таймер с бутони/тъч скрийн, двойно стъкло на фурната, грил, вентилатор и множество функции.

Дипломатични предложения от Дипломат Корпорейшън
netinfo

Керамичните котлони са без рамка и се управляват чрез тъч скрийн бутони. Предлагат се във варианти с 2 големи и 2 малки керамични зони и 1 голяма и 1 малка керамична зона.

„Вкусната храна - удоволствието на всички времена!"