Д-р Петър Керемедчиев: Зад мен няма партии, зад мен са гражданите
Д-р Петър Керемедчиев: Зад мен няма партии, зад мен са гражданите / netinfo

Концерт на Софийска филхармония подари кандидатът за кмет от ССД д-р Петър Керемедчиев на плевенчани. Симапатизантите и приятелите на д-р Керемедчиев се насладиха на класическите изпълнения в голямата зала на плевенския Драматичен театър.

Кандидатът за кмет заяви пред пълната зала, че той и колегите от листата на ССД се впускат в предизборната надпревара, за да спечелят гласовете на всички тези, които искат добро качество на живот.

„Зад мен няма партии, зад мен са гражданите. Ние не разчитаме на партийни величия, защото искаме да разчитаме на собствени сили и авторитети, на пословичната плевенска жажда за успех. Така че като спечелим, ще се отчитаме единствено пред вас, а не пред партийни авторитети”, обясни д-р Керемедчиев. Той обеща да отстоява интересите на плевенчани и да бъде заедно с тях при нужда.

Кандидатът за общински съветник от листата на ССД д-р Венцислав Грозев потвърди, че партията ще продължава да води позитивна предизборна кампания и няма да използва компромати. Той призова плевенчани: „Ако вие ни приемете, ако ни повярвате и виждате в нас нещо по-различно, ще бъде чудесно да вървим в една посока”.